2015-06-24 09:07:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - A magánéletében fontos változásokra számíthat

Napi horoszkóp június 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A magánéletében fontos változásokra számíthat, de nem biztos, hogy ebben örömét fogja lelni. Félő, hogy kész helyzet elé állítják, és ettől mindig felborzolódnak az idegei, mert nem szereti, ha mások mondják meg, mit tegyen.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha tehetné, legszívesebben kihagyná ezt a nyűgös napot. Ha a kedvében akarnak járni, akkor is felfortyan, ha pedig nem foglalkoznak önnel, akkor azért sértődik meg. Jobban teszi, ha este mielőbb ágyba bújik...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha éjjel álmodik valamit, feltétlenül jegyezze fel a látott szimbólumokat, mert fontos üzenetet tartalmazhatnak. A megfejtéséhez nincs szüksége álmoskönyvre, elegendő, ha egy kicsit elemzi az álombéli történetet, és hamarosan saját magától is rá fog jönni a megoldásra.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Adja meg a testnek, ami a testé, és a léleknek, ami a léleké! Ma választ kaphat a szívét emésztő kérdésekre. Hívja össze a barátait egy kis csevegésre, ettől megnyugszik majd.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Akadálytalanul haladhat az úton, nem kell megtorpanásra számítania. Használja ki a szélcsendet, és szabaduljon meg a felesleges súlyoktól. Sok apró elintéznivaló nyugtalanítja, ezért nem szabad késlekednie.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Tegyen rendet maga körül, mert lassan ön sem tudja már, hogy mit hová tett. Lásson neki minél előbb, hogy újra ura lehessen a helyzetnek. Ha még nincs programja ma estére, keressen valamit, amivel meglepheti a kedvesét!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Jókedvűen ébredt és kitűnő a hangulata, amivel megfertőzi a környezetét is, így nagyon vidáman telik majd a mai nap. Nem lehet kihozni a sodrából, mindent könnyedén vesz, és mindennek a szebbik oldalát látja.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Amíg nem biztos a dolgában, addig ne adjon választ, sőt, még azt se ígérje meg, hogy mikor készül el egy-egy feladattal. Bármiről is van szó, az most önnek nem annyira fontos, mint a többieknek.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Van egy nagyon egyszerű igazság: ami nem megy, azt nem szabad erőltetni. Ha a magánéletében lennének problémák, most könnyen eljuthat arra a felismerésre, hogy hosszú távon nem érdemes kompromisszumot kötnie.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A szellemi értékek nagyon fontosak, de idegessé tehet másokat, ha folyton csak erről papol. Fogadja el, hogy prédikálással nem tud változásra ösztönözni másokat, csakis példamutatással.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Jobb a kedve, de még mindig nincs elemében. Csak téblábol a saját életében, és vár valamire, amiről nem is tudja, hogy mi az. Fejezze be mielőbb a munkáját, és induljon neki a világnak, hátha „odakinn" történik valami izgalmas.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma a Neptunusz szemben áll a Holddal. Ilyenkor az a veszély fenyeget, hogy az eseményeket és az embereket nem a valóságnak megfelelően látja. Minden problémát azonnal „vegyen kezelésbe", amint felmerül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: